Нощ на индустрията

imi

НОЩ НА ИНДУСТРИЯТА е инициатива на СДРУЖЕНИЕ МОСТ МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА и има за цел да популяризира производствени предприятия в шестте региона на България като представи тяхната дейност пред младите хора, за да намерят своята професионална реализация.

Първото пилотно издание на инициативата беше в гр. Стара Загора, където 6 производствени компании от 20 часа до късно след полунощ ще посрещат ученици, студенти, младежи и граждани в работоспособна възраст и ще ги запознават с произвоствените процеси.

В НОЩ НА ИНДУСТРИЯТА Габрово компании домакини са: Мехатроника АД, Дикси ЕООД, Дзалли ООД, АМК ООД, Пластформ ООД и МАК АД

Официалното откриване на НОЩ НА ИНДУСТРИЯТА е от 19.00 часа в Зала Пенчо Семов на Хотел Балкан, където ще бъдат представени партньорите и компаниите – домакини. Автобусите с посетители тръгват точно в 20 часа от хотел Балкан в три маршрута:

 

Група 1

20.30 – 22.00 Мехатроника АД

22.00 – 24.00 Дикси ЕООД

 

Група 2

20.30 – 22.00 Дзали АД

22.00 – 24.00 АМК ЕООД

 

Група 3

20.30 – 22.00 Пластформ

22.00 – 24.00 МАК АД

 

Партньори на инициативата в гр. Габрово са Община Габрово, Областна администрация Габрово, Технически университет Габрово и много неправителствени организации.

 

„След успеха на НОЩ НА ИНДУСТРИЯТА през юни 2024 г. в гр. Стара Загора събитието се отправя към най-индустриалния град в България – Габрово, където  в нощта на 18 октомври 2024 г.  шест производствени предприятия от община Габрово  отварят врати за посещения от ученици, студенти и младежи.  Ние сме изключително благодарни на местната власт и академичната общност, че приеха да ни партнират в това уникално събитие, защото вярваме, че стремужът към кариерно развитие на младите хора и реализация в собствения регион трябва да се възпитава и насърчава. Вярваме, че заедно можем да създадем наистина една полезна инициатива и практика, която през 2025 г. да обхване цялата страна.“, заяви Даниела Пеева, Съпредседател на сдружение СДРУЖЕНИЕ МОСТ МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА

Не пропускатейте първото по рода си събитие за популяризиране на българската индустрия сред младите хора! Станете част от НОЩ НА ИНДУСТРИЯТА.

 

Участието в събитието изисква регистрация тук

 

С уважение,

Даниела Пеева – Съпредседател на сдружение Мост между поколенията