Заповед на ректора на ТУ-Габрово от 18.03.2022 г. във връзка с извънредната епидемична обстановка

logo tu

ЗАПОВЕД

№ З-01-106

гр. Габрово, 18.03.2022 г.

На основание на чл.32, ал.1, т.1 от Закона за висшето образование,

 

 

НАРЕЖДАМ:

 

  1. Всички лекции, семинарни и лабораторни упражнения на студенти, редовна форма на обучение - ОКС „бакалавър“, ОКС „професионален бакалавър“ и ОКС „магистър“ за учебната 2021/2022 година – летен семестър, да се провеждат присъствено в съответствие с Разпис на учебния процес, считано от 4 април 2022 г.
  2. Защити на дипломни работи и дисертации, държавни, семестриални и конкурсни изпити могат да се провеждат присъствено или в електронна среда чрез използване на средствата на информационните и комуникационните технологии.
  3. Влизането в УК 1, УК 2 и УК 2А да се извършва в часовия диапазон от 08.00 часа до 17.00 часа.
  4. При планирани учебни занимания след 17.00 часа и/или в почивни дни да се подава информация за това от ръководителите на катедри в сектор „Учебна дейност“ една седмица преди съответните занятия, за да се осигури достъп до учебните зали и лаборатории.

    Заповедта да се доведе до знанието на Заместник-ректори, Главен секретар, Декани, Директор ТК - Ловеч, Ръководители на катедри, Ръководител АСС, Финансов мениджър, Председател на Студентски съвет, Управител на студентско общежитие, Управител на ССО ЕАД – клон Габрово, преподаватели, служители, студенти и докторанти.

 Настоящата заповед да се публикува на електронната страница на Университета.

            /П/

Проф. д-р инж. ИЛИЯ ЖЕЛЕЗАРОВ

РЕКТОР ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ- ГАБРОВО