Покана за младежка дискусия „Кои са устойчивите лидери?“ в град Габрово (онлайн)

Gabrovo Youth event 0802 site

 

На 8 февруари 2022 година от 10:30 часа онлайн ще бъде проведена младежка дискусия „Кои са устойчивите лидери?“. Домакин на събитието е Технически университет – Габрово.  

Каним младите хора от местната общност на онлайн дискусия за предизвикателствата и за да получат пълна и обективна информация, както и здравословна доза критично мислене, които да подпомогнат осъзнатия им избор и активно включване в обществения живот на тяхната общност.

По време на дискусията младежите ще търсят актуални примери за устойчивото лидерство и как да ги разпознаем, последваме или възпитаме техните качества и у бъдещите поколения.


Информация за събитието във фейсбук.

Линк за включване в събитието

Първи випуск устойчиви млади лидери от академия "SustainAbilities" – ТУК.

Повече за инициативата може да разберете на: www.leadersforanewbeginning.org

На фейсбук страницата на инициативата: ТУК

Повече за фондация „Каузи“ – www.kauzi.org

Фейсбук страница на фондация „Каузи“ - ТУК

Повече за Технически университет – Габрово: ТУК


Лектори:

д-р Марина Стефанова е специалист по корпоративна социална отговорност, квалифициран за работа в мултикултурна и трансгранична среда. Тя вярва в устойчивото развитие на пазарите и обществата и иска да бъде част от по-голяма кауза. Търси решения на сложни проблеми и не само би могла да представлява успешно само една от заинтересованите страни, но и да внесе цялостна позиция на баланс в диалога между различни участници при каузи с по-широка обществена значимост.

Понастоящем, Марина е главен асистент в Стопански факултет на Софийски университет, консултант по програмата „Бизнес за резултати“ на УНИЦЕФ в България и председател на Българската асоциация на специалистите по корпоративна социална отговорност (БАКСОС). Създател и директор на мултимедийната информационно-образователна програма „CSR AdviceBox“ на фондация „Каузи“

д-р Жюстин Томс е дигитален номад и един от интернет пионерите в България. Университетски преподавател, сериен онлайн предприемач, автор на книги – специализира в областта на дигиталните медии и комуникации, и посвещава професионално времето си за да образова, насърчава и оказва поддръжка на хората със заложби в тези области.

Дискусията е част от инициатива „Лидери за ново начало“ с подкрепа от страна на Посолството на Франция.