Кариерни консултанти с безплатни услуги в Габрово

CPLR Karierno

Консултанти от ЦПЛР „Кариерно ориентиране – Габрово“ ще предоставят безплатни услуги за всички желаещи от града и областта в офиса на Габровската търговско-промишлена палата. Инициативата е първа стъпка на сътрудничество по подписано наскоро споразумение между двете организации.

Въпреки че кариерните консултанти от Центъра работят предимно с ученици и техните родители, сега всеки, който има нужда да бъде консултиран, ще може да се обърне към тях за съвет.

Специалистите ще са на разположение в дните вторник и четвъртък от 10:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 16:30 часа в офиса на Габровската търговско-промишлена палата на ул. „Брянска“ № 30 (сградата на НТС).

Всеки, който се престраши да опита, ще получи консултация според своите нужди. Ето и няколко идеи с какво може да е полезен кариерният консултант:

  • Да помогне при изясняване на личните Ви кариерни цели;
  • Да Ви помогне да подобрите уменията си за търсене на работа;
  • Да помогне при подготовката на документи за кандидатстване и явяване на интервю за работа;
  • Да Ви помогне при изготвяне на индивидуален кариерен план за развитие;
  • Да помогне при адаптиране на ново работно място и др.

Заявки и записвания се приемат на: тел. 066 988 889; имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – ЦПЛР „Кариерно ориентиране – Габрово“ или на тел. 066 803 142 – Габровска търговско-промишлена палата.