По случай празника на студентите в България, Менса, в сътрудничество с ТУ-Габрово, ще проведе IQ тест в Габрово

iqМенса България насочва усилията си към по-тясно сътрудничество с университетите в България. Целта е да се създаде широка мрежа от млади хора с перспектива и амбиции за развитие, а системата на висшето образование е най-подходящата среда за осъществяване на тази цел. Проведени бяха разговори с ръководството на университета, които завършиха с подписването на договор за сътрудничество. Целите и визията на ТУ-Габрово и Менса България са много близки, поради което партньорството между двете организации е естествено и очаквано събитие.

Менса, като организация с огромен опит в България и по света има амбицията да разгърне мрежа от хора с висок коефициент на интелигентност в цялата страна, които да развиват своите способности и да бъдат в помощ и услуга на обществото. И тъй като ТУ-Габрово е двигател и визионер в развитието на всички сфери на живота в Габрово и централна България, решението за започване на разговори за съвместни общи усилия в тази област бяха логични. Желанието на университета за непрестанно усъвършенстване, откриване на най-добрите кадри и студенти, както и развитие на хората с високо IQ стои в основата на подписания договор.

По случай празника на студентите, ние от Менса, искаме да пожелаем на всички студенти да бъдат трудолюбиви и усърдни в тяхното обучение, а най-ученолюбивите, както и всички габровци и гости на града, които смятат, че могат да преминат бариерата от IQ 132, за да станат наши членове, каним да се присъединят към нас като се явят на IQ теста. В сътрудничество с ТУ-Габрово тестът ще проведе в Габрово в сградата на Ректората на ТУ-Габрово на 12.12.2021г от 13:00 ч, зала 3116, с което ще започне реалното сътрудничество между двете организации.

Желаещите да се явят на IQ тест в гр. Габрово е необходимо да изпратят заявка за записване до ventsislav.venkov.bg@member.mensa.org с две имена и град на явяване Габрово, а за студентите трябва да впишат и факултетен номер.

Тестът ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Необходим е документ за самоличност. За лицата между 14 и 18г. е задължително присъствието на родител/настойник.

Срокът за записване и заплащане на таксата е 10 декември!

Таксата за тест от 40 лв. се заплаща по банков път.

По случай студентския празник Менса прави отстъпка за настоящи студенти от над 25% или 29лв.

Първа Инвестиционна Банка

BIC: FINVBGSF

Титуляр: Сдружение "Менса-България"

IBAN в лева: BG80FINV91501203635893

За допълнителни въпроси - Венцислав Венков, тел: 0898 270 330