Онлайн ден на отворените врати в Технически университет-Габрово, част от инициативата Национални дни за учене през целия живот

open doorsУважаеми госпожи и господа, 

От 7 до 9 октомври за шеста поредна година в град Габрово ще се проведат Национални дни за учене през целия живот. Събитието се организира от Министерството на образованието и науката с финансовата подкрепа на Програма „Еразъм+“ на Европейския съюз, в партньорство с Областна администрация Габрово, РУО на МОН –Габрово и с активното съдействие на Община Габрово.

Дните имат за цел да насочат, мотивират и насърчат повече български граждани да се включват в дейности за учене през целия живот. Ще бъдат популяризирани възможности за осъществяване на такива учебни дейности, както чрез присъствено обучение, така и чрез обучение в електронна среда от разстояние.

Дните за учене през целия живот ще бъдат открити на 7 октомври от 17,30 ч на площад „Възраждане“. В рамките на откриването ще бъдат връчени и годишните награди за принос в развитието на сектора за учене на възрастни.

Технически университет-Габрово ще представи своите лаборатории и ще организира онлайн Ден на отворените врати. Събитието е достъпно за всички студенти на университета, граждани и ученици и може да се проследи в платформата Microsoft teams на следния линк:  

Онлайн деня на отворените врати ще се проведе на 8 октомври 2020 г. /четвъртък/ от 10.00 часа.